På scenen

Skuespillet Mysteriet Myrna Vep (originaltittel «The Mystery of Irma Vep» ble skrevet to menn som spiller 8 roller – både mannlige og kvinnelige. Det var en klar betingelse for å få tillatelse til å sette opp stykket, at alle 8 roller skulle spilles av to menn. 

Det har imidlertid (i vår likestilte tidsalder) også blitt spilt med 2 kvinner i alle roller.  I vår oppsetning er det to av Haldens mest erfarne og meriterte amatørskuespillere som gir liv til de eksentriske rollefigurer. 

 

 

Johnny Nilsen
Johnny Nilsen

Johnny Nilsen har vært aktiv i teatermiljøer siden ungdomsårene, blant annet i teatergrupper i Volda, Drøbak, Oslo og Halden. Han har teaterbakgrunn som skuespiller, produsent, manusforfatter og instruktør i revyer, farser, komedier, tragedier, historiske spill, impro-teater og dukketeater. Johnny arbeider som lærer ved en av Haldens barneskoler, i tillegg til en halv stilling som leder av Halden Kulturråd.

Ketil Ravneng
Ketil Ravneng

Ketil Ravneng debuterte på scena i 1990 som politibetjent Klang i «Pippi Langstrømpe» med Sarpeteatret på Folkets Hus i Sarpsborg. Siden har det blitt utallige oppsetninger i alle Østfolds byer, i alle sjangre. Ketil er utdannet vernepleier siden 1994 og har sine arbeidsdager som teamleder i et bofellesskap i Sarpsborg.

Mysteriet Myrna Vep

Vår første oppsetning blir et spennende skuespill som krever all vår teaterfaglige kunnskap og erfaring. Kort fortalt spiller disse to herrer  8 roller – både mannlig og kvinnelige. Det skiftes kostymer i et forrykende tempo – faktisk mer enn 40 ganger i løpet av forestillingen. Les mer om Mysteriet Myrna Vep på denne siden – og bestill billetter i god tid!