Om HaldenCompagniet

HaldenCompagniet DA ble stiftet 30. april 2020 av Johnny Nilsen og Ketil Ravneng, og registert i Brønnøysundsregistrene 14. mai.

HaldenCompagniet er et teaterensemble som har som mål å lage scenekunst med høyt kvalitativt nivå, i samspillet mellom amatører og profesjonelle. Samtidig som vi ønsker å utnytte lokale krefter, har vi håp om å knytte nettverk med profesjonelle, semiprofesjonelle og amatører utenfor Haldens grenser for å skape utvikling i byens teatermiljø. Vi har også som mål å være et «springbrett» for byens teaterspirer, ved å gi unge og voksne talenter muligheten til å være med i en tilnærmet profesjonell produksjon.

Johnny Nilsen
Johnny Nilsen

Johnny Nilsen har vært aktiv i teatermiljøer siden ungdomsårene, blant annet i teatergrupper i Volda, Drøbak, Oslo og Halden.
Han har teaterbakgrunn som skuespiller, produsent, manusforfatter og instruktør i revyer, farser, komedier, tragedier, historiske spill, impro-teater og dukketeater.
Johnny arbeider som arenakoordinator ved Haldenvassdragets Kanalmuseum, i tillegg til stilling som daglig leder av Halden Kulturråd.

Ketil Ravneng
Ketil Ravneng

Ketil Ravneng debuterte på scena i 1990 som politibetjent Klang i «Pippi Langstrømpe» med Sarpeteatret på Folkets Hus i Sarpsborg. Siden har det blitt utallige oppsetninger i alle Østfolds byer, i alle sjangre. Ketil er utdannet vernepleier siden 1994 og har sine arbeidsdager som teamleder i et bofellesskap i Sarpsborg.

Mysteriet Myrna Vep

Vår første oppsetning blir et spennende skuespill som krever all vår teaterfaglige kunnskap og erfaring. Kort fortalt spiller disse to herrer  8 roller – både mannlig og kvinnelige. Det skiftes kostymer i et forrykende tempo – faktisk mer enn 40 ganger i løpet av forestillingen. 
Les mer om Mysteriet Myrna Vep på denne siden – og bestill billetter i god tid!