Det er mange oppgaver som skal løses og mye må på plass, før publikum kan slippes inn for å oppleve stor teaterkunst i Fredrikshalds  teaters scenen. Det er de dyktige skuespillerne Johnny Nilsen og Ketil Ravneng som bærer stykket, men bak kulissene finnes viktige støttespiller som gjør det mulig for scenens helter å briliere. Her er en kort presentasjon av de som bidrar til denne oppsetning:

Ole Christian Øen
Ole Christian Øen, instruktør

Ole Christian Øen, regissør, er utdannet skuespiller og regissør i London, og har satt opp musikaler, spel, teater, revy og show i hele Norge. Han har også jobbet i Storbritannia og Sverige. Han har jobbet med scene, radio og TV, også som programleder, og har jobbet som lærer og kursholder innen fagområder som skuespillerteknikk, regi og stemmebruk. Ole Christian jobber til daglig som produsent ved «Festiviteten» på Mysen. I tillegge til å ha instruert HaldenCompagniets forrige runde av «Myrna» har Ole Christian, blant mye annet, også vært instruktør for Svelvikspillet, utendørs musikalen «Det skjedde i Julebygda», og den ferske musikalen «Jenter som oss» som hadde premiere i Oslo i februar 2022.

Aasmund Kaldestad
Aasmund Kaldestad, produsent

HaldenCompagniet har fått med seg Aasmund Kaldestad som produsent for årets oppsetning. Aasmund er en allsidig kulturarbeider. Han har vært bookingansvarlig for gruppa Nordic Tenors fra 2003 til 2010. Og arrangerer en rekke konserter årlig. I 2015 og 2016 var han med å sette opp musikalen Den hvite dame på Fredriksten festning, og i 2021 produserte han musikalen Dronningen kaller både i Halden, Sarpsborg og Fredrikstad. Aasmund er utdannet sanger fra The Royal Academy i London og er også kjent som sangsolist i ulike settinger, i tillegg til å være medlem av gruppa Tenorane og Steffen Horn.

Jokke Johansen
Joakim Johansen, lysdesign og teknisk ansvarlig

Joakim «Jokke» Johansen, er utdannet lysdesigner. Jokke er fra Fredrikstad, men har siden 2001 bodd i Rostock, Tyskland. Han har arbeidet fulltid som lysdesigner og lysteknikker i inn- og utland, og har jobbet med store internasjonale artister og kunstnere.

De senere år har han spesialisert seg på teater og musikals, og er ansatt som lysmester på Sarpsborg Scene.

Daniel Grinden, lyssjef

Daniel Grinden er fra Fredrikstad. På tross av sin unge alder har Daniel rukket å gjøre mye innen showbizz. Han begynte for alvor å jobbe med lys 2015. Litt seinere gikk veien til Romerike FHS. Siden returen til Fredrikstad har han jobbet fast ved JMD Design som teknikker og designer for en rekke arrangementer rundt om i fylket. Daniel er svært talentfull og har en lysende framtid som lysdesigner.

Mariette Mellegård, Kostymør
Mariette Mellegård:, kostymør og kostymeansvarlig

Mariette Mellegård har den omtrent umulige oppgaven som kostymør/påkleder for «Myrna». Som påkleder har Mariette en sentral rolle i oppsetningen. Påklederen blir ofte omtalt som den tredje, og kanskje viktigste, hovedrollen i stykket. Få, om noen, har bedre kontroll enn Mariette. Mariette har også ansvaret for at kostymene er i orden. Noe hun har mye erfaring med gjennom sitt engasjement i Juleselskapet. Mariette var kostymeansvarlig blant annet for Juleselskapets oppsetning «Nøtteknekkeren» i 2021.

Brita Anine Amdahl Flor
Brita Anine Amdahl Flor, sminke og suffli

Brita Flor er ansvarlig for sminke og suffli i årets oppsetning av «Myrna». Brita har drevet med teater siden 10-års alderen, i teatergrupper i Arendal, Stavanger, Rjukan og nå Halden. Som skuespiller har hun fått forsøkt seg på mye forskjellig; diverse barneforestillinger slik som Snehvit og de syv dvergene, studentrevyer i Stavanger, Helene i Thomas Vinterbergs Festen og sist som Britta Breia i Uddaspillet. Hun trives på scenen, men også som sminkør, sufflør og med kulisser. Brita jobber som museumspedagog for Østfoldmuseene.

Adele Sofie Helland
Adele Sofie Helland, scenearbeider

Adele Helland har den travle jobben som «Myrnas» scenearbeider. Fra Adele var liten har hun vært opptatt av det kreative og særlig skuespill. Etter å ha sett mange forestillinger begynte hun selv med teater i 2017. Da deltok hun i et stykke hvor hun spilte flere roller, både små og store. Adele har også vært med å skrive manus til en kortfilm, og hjulpet til med denne både foran og bak kameraet. Hun går nå på dramalinja på Halden videregående skole. I fremtiden håper Adele å fortsette med skuespill, både på/bak scene og foran kamera. Drømmen er å kunne leve av kunsten og å jobbe med det i andre land også.

Catharina Heide Amundsen, markedsansvarlig og inspisient

Catharina Heide Amundsen. Hun er utdannet regissør og manusforfatter for film, og har freelancet i kulturbransjen i mange år. Både som produsent, koordinator, regissør, med markedsføring og filmproduksjon.
Hun har erfaring fra både scenekunst, musikk, festivaler, kunst og film, og er en allsidig kultur-potet!
Til daglig jobber hun som rådgiver i kommunikasjon og politisk påvirkning i Røde Kors Ungdom, men hun brenner fortsatt for kulturlivet i Halden og er med på flere ulike prosjekter i tiden fremover.

Geir Andersen
Geir Andersen, riggesjef og konge!

I tillegg vil HaldenCompagniet takke Geir Andersen for all praktisk hjelp i forbindelse med transport, rigging og montering av kulisser.

Alle kjenner Geir.

Geir er kongen!!

Våre økonomiske støttespillere presenteres på egen side.