Det er mange oppgaver som skal løses og mye må på plass, før publikum kan slippes inn for å oppleve stor teaterkunst i Fredrikshalds  teaters scenen. Det er de dyktige skuespillerne Johnny Nilsen og Ketil Ravneng som bærer stykket, men bak kulissene finnes viktige støttespiller som gjør det mulig for scenens helter å briliere. Her er en kort presentasjon av de som bidrar til denne oppsetning:

Ole Christian Øen
Ole Christian Øen. Regissør

Ole Christian Øen, regissør, er utdannet skuespiller og regissør i London, og har satt opp musikaler, spel, teater, revy og show i hele Norge. Han har også jobbet i Storbritannia og Sverige. Han har jobbet med scene, radio og TV, også som programleder, og har jobbet som lærer og kursholder innen fagområder som skuespillerteknikk, regi og stemmebruk. Kommende produksjoner: «Det skjedde i Julebygda», en utendørs musikal i Sandnes i desember 2021, og den ferske musikalen «Jenter som oss» med premiere i Oslo i februar 2022.

Catharina Heide Amundsen
Catharina Heide Amundsen. Produsent

Catharina Heide Amundsen er produsent. Hun er utdannet regissør og manusforfatter innen film, men har også jobbet med teater, musikk, kunst og journalistikk. Hun er fast produsent for blant annet Juleselskapet og Pianostredet Figurteater, og har selv stått på scenen fra hun var liten. Til daglig jobber hun med kommunikasjon, markedsføring og ungdomsprosjekter i organisasjonen LEVE.

Jokke Johansen
Joakim Johansen: Lysdesigner

Joakim «Jokke» Johansen, lysdesigner, alternerer med Magnar Østby som lysmester. Jokke er fra Fredrikstad, men har siden 2001 bodd i Rostock, Tyskland. Han har arbeidet fulltid som lysdesigner og lysteknikker i inn- og utland, og har jobbet med store internasjonale artister og kunstnere.

De senere år har han spesialisert seg på teater og musikals, og er ansatt som lysmester på Sarpsborg Scene.

Magnar Østby er utdannet realfagslærer og lystekniker.

Magnar Østby
Magnar Østby: Lysmester

Mariette Mellegård, Kostymør
Mariette Mellegård: Kostymør

Mariette Mellegårds bio kommer her.

Halvor Nome
Halvor Nome. Markedsføring.

Halvor Nome, PR / Markedsansvarlig, har bred faglig bakgrunn fra grafisk og digital design og publisering, og har erfaring fra kreative, konsultative og administrative oppgaver i reklamebyråer, grafisk industri og egen design- og reklamevirksomhet. Han har arbeidet med digital design og publisering på internet siden 1995, og har utviklet HaldenCompagniets  presentasjonsmateriell på nett og papir.

I tillegg vil HaldenCompagniet takke Geir Andersen for all praktisk hjelp i forbindelse med transport, rigging og montering av kulisser.

Våre økonomiske støttespillere presenteres på egen side.